Hypertextový odkaz

Kancelářské balíky, Microsoft Office, OpenOffice.org a další

Hypertextový odkaz

Příspěvekod maja » sob 10. bře 2012 18:08:15

Prosím mohla by mi někdo poradit co mám dělat když mi nejde ani v Excelu ani ve Word hypertextový odkaz. Mám W7 a officy jak staré 2003, tak nové 2007 a ani v jednom mi nelze vytvořený hypertextový odkaz spustit. Hlásí mi to " Operace byla zrušena z důvodu omezení platných pro tento počítač. Obraťte se na správce systému." Nemůžu přijít na to co s tím, jestli se to musí někde povolovat či co. Prosím poradí mi někdo.
Mája
maja
Intel 4004
 
Příspěvky: 4
Registrován: 10. 3. 2012
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

Re: Hypertextový odkaz

Příspěvekod Ramiliez » sob 10. bře 2012 22:45:57

Pod akým typom účtu ste prihlásená?
Zistíte v Control Panel\User Accounts and Family Safety\User Accounts

Aké bezpečnosté programy máte nainštalované?
Uživatelský avatar
Ramiliez
AMD Duron
 
Příspěvky: 1262
Registrován: 14. 6. 2011
Poděkoval: 1 ×
Získaná poděkování: 12 ×

Re: Hypertextový odkaz

Příspěvekod maja » pon 12. bře 2012 19:28:21

Měla bych mít v počítači snad pouze jediný účet - tedy administrátor.
Nevím co je myšleno bezpečnostními programy, jako antivirák mám AVG2012.
maja
Intel 4004
 
Příspěvky: 4
Registrován: 10. 3. 2012
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: Hypertextový odkaz

Příspěvekod Lazar » pon 12. bře 2012 20:11:27

Lazar
AMD Phenom II X6
 
Příspěvky: 12817
Registrován: 8. 7. 2008
Poděkoval: 7 ×
Získaná poděkování: 126 ×

Re: Hypertextový odkaz

Příspěvekod maja » pon 12. bře 2012 20:38:31

Nebyla by nějaká rada v češtině, sice trochu AJ ovládám, ale nějak jsem to nepochopila. Sice jsem centrum zabezpečení v Excelu 2007 našla a změnila jsem "povolit všechna datová připojení". Ale hypertextové odkazy ani v rámci jednoho sešitu mi stále nefungují.
maja
Intel 4004
 
Příspěvky: 4
Registrován: 10. 3. 2012
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: Hypertextový odkaz

Příspěvekod Lazar » pon 12. bře 2012 20:55:21

Zde se ke stejné hlášce píše, že může jít o neplatný klíč v registrech. Řešením by mělo být docílení výchozího nastavení IE. To, že je chování stejné ve více verzích Office by nasvědčovalo problému ve společné části (IE).
http://www.slipstick.com/problems/this-operation-has-been-cancelled-due-to-restrictions
Lazar
AMD Phenom II X6
 
Příspěvky: 12817
Registrován: 8. 7. 2008
Poděkoval: 7 ×
Získaná poděkování: 126 ×

Re: Hypertextový odkaz

Příspěvekod maja » pon 12. bře 2012 21:31:17

IE mám nastaven jako výchozí prohlížeč.
maja
Intel 4004
 
Příspěvky: 4
Registrován: 10. 3. 2012
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: Hypertextový odkaz

Příspěvekod Lazar » pon 12. bře 2012 22:28:42

To asi pro správnou funkci odkazů stačit nemusí, v postupu je zmiňovaný reset nastavení IE což asi bude odpovídat v českém IE (volbě Možnosti Internetu -> Upřesnit -> Obnovit).
Lazar
AMD Phenom II X6
 
Příspěvky: 12817
Registrován: 8. 7. 2008
Poděkoval: 7 ×
Získaná poděkování: 126 ×

Re: Hypertextový odkaz

Příspěvekod Rudaa82 » úte 22. led 2013 21:27:14

Přidávám se k problému. Snad po nějakém pomordováání nebo po automatické aktualizaci ve WIN7 a Office 2007 se mi neoznačijí modře odkazy např.-- www.seznam.cz nebo emailové adresy -- jasmín@email.cz. V nápovědě je vždy proboha spousta věcí, ale to co člověk potřebuje tam není. Roky používám WORD a najednou mi i v nově otevřeném Wordu se odkaz neobarví modře jak bylo dříve. Nevíte kde se to stalo? Kde je proboha ten přepínař. P.tl myši to jde u jednoho udělat, ale u dalšího by bylo nutno zase p.tl myši. Říkám, že u nových instalací to vždy funguje samo. Po napsání vhodného www.atd ... se to označilo jako odkaz modře. Parchanti pořád musí něco zdokonalovat.
Rudaa82
Intel 4004
 
Příspěvky: 6
Registrován: 14. 1. 2010
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×


Zpět na Kancelář

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník