Winfast DTV2000H...nechyta DVB-T

Externí (USB), interní (PCI, PCIe) analog/DVB-T TV karty

Winfast DTV2000H...nechyta DVB-T

Příspěvekod drzkacz » čtv 26. kvě 2011 19:27:32

Cus, mam problem s touhle kartou. Antenu mam na pude se zesilovacem a po baraku nam jedou na ni 2TV se set-top boxem, nainstaloval jsem ovladace a Winfast PVR2, OS mam WIN 7 Ultimate x64. Kabel k antene na pude me pichnutej v ''air antene'' v po*rane neprehlednym PVR2 sem nastavil DVB-T, plocha Czech a anywhere, projede to pres 700MHz a nic to nenajde. CT jede myslim na 680MHz... FM radio na tom jede, ale DBT-T proste ne. Nevi nekdo co stim? Nemuze to delat OS? Cetl sem, ze nekdo mel problem s instalaci na Win7, me se to nainstalovalo v pohode. Ovladace mam pro X64 Visty. Jede tahle TV karta i s jinym softem?
Core i7 4790K | Noctua NH-D14 | R9 280X Vapor-X OC | Asus Z97 Pro Gamer | 8 GB DDR3 Kingston Fury 1866Mhz |Crucial M500 120Gb | Samsung F1 1TB + Seagate 7200.14 2TB | Corsair Obsidian 450D | Corsair TX 750W |
Uživatelský avatar
drzkacz
Intel Pentium
 
Příspěvky: 408
Registrován: 30. 1. 2010
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

Re: Winfast DTV2000H...nechyta DVB-T

Příspěvekod jerry18 » čtv 26. kvě 2011 21:23:24

Zkus jestli to vyhledá nějaký programy ve Windows Media Center.
jerry18
Intel 8008
 
Příspěvky: 16
Registrován: 25. 12. 2008
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: Winfast DTV2000H...nechyta DVB-T

Příspěvekod Lazar » čtv 26. kvě 2011 21:28:06

Pokud má karta BDA ovladače, tak by mohla fungovat v ProgDVB. V bezplatné verzi ověřit funkčnost DVB-T SD.
http://www.progdvb.com/
Lazar
AMD Phenom II X6
 
Příspěvky: 12816
Registrován: 8. 7. 2008
Poděkoval: 7 ×
Získaná poděkování: 126 ×

Re: Winfast DTV2000H...nechyta DVB-T

Příspěvekod zonal » čtv 26. kvě 2011 21:34:29

Mám rovnaký problém, žiaľ doteraz som ho nevyriešil.
Vlastne so nakoniec problém vyriešil, vyhodil som tu kartu z PC.
zonal
Zilog Z8000
 
Příspěvky: 64
Registrován: 19. 1. 2008
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: Winfast DTV2000H...nechyta DVB-T

Příspěvekod drzkacz » čtv 26. kvě 2011 22:17:24

Zkus jestli to vyhledá nějaký programy ve Windows Media Center.

Kde se to tam nastavuje?
Core i7 4790K | Noctua NH-D14 | R9 280X Vapor-X OC | Asus Z97 Pro Gamer | 8 GB DDR3 Kingston Fury 1866Mhz |Crucial M500 120Gb | Samsung F1 1TB + Seagate 7200.14 2TB | Corsair Obsidian 450D | Corsair TX 750W |
Uživatelský avatar
drzkacz
Intel Pentium
 
Příspěvky: 408
Registrován: 30. 1. 2010
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: Winfast DTV2000H...nechyta DVB-T

Příspěvekod jerry18 » čtv 26. kvě 2011 22:48:23

Dáš Nastavení / Televize / Televizní signál a tam by ses pak měl doklikat k vyhledávání kanálů. Jednoduchý návod jsem našel tady:
http://hifi-life.cz/jak-naladit-televizni-signal-pomoci-windows-media-center
jerry18
Intel 8008
 
Příspěvky: 16
Registrován: 25. 12. 2008
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: Winfast DTV2000H...nechyta DVB-T

Příspěvekod drzkacz » sob 28. kvě 2011 17:21:26

Tak v Media Centeru jede. :)
dik
Core i7 4790K | Noctua NH-D14 | R9 280X Vapor-X OC | Asus Z97 Pro Gamer | 8 GB DDR3 Kingston Fury 1866Mhz |Crucial M500 120Gb | Samsung F1 1TB + Seagate 7200.14 2TB | Corsair Obsidian 450D | Corsair TX 750W |
Uživatelský avatar
drzkacz
Intel Pentium
 
Příspěvky: 408
Registrován: 30. 1. 2010
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: Winfast DTV2000H...nechyta DVB-T

Příspěvekod jerry18 » sob 28. kvě 2011 18:49:51

Není zač, já mám sice jiný typ TV karty, ale taky od winfastu a právě PVR2 mi sice šlo, ale občas to padalo, když jsem to kdysi zkoušel. Teď už celkem dlouho používám právě MCE a stačí mi to. ;)

Jinak kdyby sis to chtěl ještě nějak poladit, tak tady jsou typy pro příkazy do zástupce - třeba přímo pro spuštění TV bez zbytečného doklikávání na ní: http://www.optimalizovane-it.cz/windows-7/parametry-prikazove-radky-pro-media-center-ehshell.exe.html

Já používám přímé spuštění TV a zákaz úvodní animace, tedy cíl v zástupci vypadá takto:
%windir%\ehome\ehshell.exe /nostartupanimation /homepage:VideoFullscreen.xml /PushStartPage:True
jerry18
Intel 8008
 
Příspěvky: 16
Registrován: 25. 12. 2008
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: Winfast DTV2000H...nechyta DVB-T

Příspěvekod drzkacz » čtv 02. čer 2011 15:46:26

Do ted to fachalo v pohode, dneska nepouzitelny, signal uplne na pi*u. TV se zasekava, kosticky v obraze.... Kdyz zapnu normalni TV, tak tam je signal na max a jede to bez problemu. Tak co stim?!
Core i7 4790K | Noctua NH-D14 | R9 280X Vapor-X OC | Asus Z97 Pro Gamer | 8 GB DDR3 Kingston Fury 1866Mhz |Crucial M500 120Gb | Samsung F1 1TB + Seagate 7200.14 2TB | Corsair Obsidian 450D | Corsair TX 750W |
Uživatelský avatar
drzkacz
Intel Pentium
 
Příspěvky: 408
Registrován: 30. 1. 2010
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: Winfast DTV2000H...nechyta DVB-T

Příspěvekod drzkacz » sob 04. čer 2011 15:46:29

Muze to souviset s Wifi kartou? Ruseni?
Core i7 4790K | Noctua NH-D14 | R9 280X Vapor-X OC | Asus Z97 Pro Gamer | 8 GB DDR3 Kingston Fury 1866Mhz |Crucial M500 120Gb | Samsung F1 1TB + Seagate 7200.14 2TB | Corsair Obsidian 450D | Corsair TX 750W |
Uživatelský avatar
drzkacz
Intel Pentium
 
Příspěvky: 408
Registrován: 30. 1. 2010
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: Winfast DTV2000H...nechyta DVB-T

Příspěvekod jerry18 » úte 14. čer 2011 10:12:35

Tak to nevim, u mě když mi nešel signál, nebo byl špatný, tak to bylo tím, že jsem neměl správně vložený konektor z antény do TV karty (uvolněný tím, že jsem posouval case). Ale to jsi určitě už u sebe vyloučil.
jerry18
Intel 8008
 
Příspěvky: 16
Registrován: 25. 12. 2008
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: Winfast DTV2000H...nechyta DVB-T

Příspěvekod MartinMach » čtv 30. čer 2011 13:28:14

mám stejný problém (WIN XP 32b)
na kartu sice naladím rádio, ale neslyším zvuk (i když je vše na max a kablík karta - zvuková karta zapojen)
bydlím v praze takže chytám vysílání ze Žižkova
anténu mám pokojovou --> http://www.hama.cz/ProductDetail.aspx?i ... 0101&path=
i se zapojenym přídavnym napájenim
DVB-T jsem naladil jen jednou (pouze Novu a Primu) když jsem anténu dal do horizontální polohy, ale signál se rychle ztrácel až zmizel a zvuk jsem slyšel! ale už nikdy více jsem signál nechytl a ani po znovu vyhledání nic nenašel

monitor (T220HD) ani televize (též Samsung) a set-top box ale problémy nemají a bez problémů na ně chytám vše krom Óčka, které má příliš slabý signál

bohužel s pozicí antény v paneláku se něco blbě dělá a společná anténa je nefunkční

na internetu jsem našel rady jako: zkusit nastavit zemi Švýcarsko, SRN nebo čínu, ale i při nejpomalejšim vyhledávání se nic nestalo
Obrázek Obrázek Obrázek
Uživatelský avatar
MartinMach
Zilog Z80
 
Příspěvky: 49
Registrován: 16. 8. 2008
Bydliště: Prag
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: Winfast DTV2000H...nechyta DVB-T

Příspěvekod jerry18 » sob 09. črc 2011 0:46:11

Já jsem taky s pokojovou anténou nechytil téměř nic a musel připojit tuner na normální anténu, pak už to naladilo vše v pořádku (mám ale model DTV1000T). Kdyžtak to zkus někde připojit na normální anténu a uvidíš, zda to něco naladí. A zkoušel jsi to také naladit ve Windows Media Center?
jerry18
Intel 8008
 
Příspěvky: 16
Registrován: 25. 12. 2008
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: Winfast DTV2000H...nechyta DVB-T

Příspěvekod MartinMach » čtv 18. srp 2011 11:50:51

WMC jsem ještě nezkoušel
V září kartu dám zase do PC a zkusim to
Bohužel větší anténu (třeba matraci) nemám kam dát, bývala na balkoně, ale máma proti ní bojovala, protože se jí nelíbila :D
Obrázek Obrázek Obrázek
Uživatelský avatar
MartinMach
Zilog Z80
 
Příspěvky: 49
Registrován: 16. 8. 2008
Bydliště: Prag
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: Winfast DTV2000H...nechyta DVB-T

Příspěvekod djbuba » pon 05. bře 2012 12:26:53

Mě hodně tahle karta zlobila při použití nejnovějších ovladačů z webu výrobce.Po nahození starších (na cd v balení u karty) chytala na stejném kabelu a anténě programy bez problémů.
djbuba
Intel 8088
 
Příspěvky: 50
Registrován: 22. 8. 2008
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: Winfast DTV2000H...nechyta DVB-T

Příspěvekod MartinMach » stř 25. zář 2013 12:15:49

zdravím
Podařilo se mi od kamaráda sehnat kartu DTV 1000 S
Po namontování do počítače a nainstalování posledních ovladačů mi ovládací program tvrdí, že na dané frekvenci nebyl nalezen žádný kanál (společná anténa).
Zkusil jsem tedy kartu dát do na rychlo, na stole postaveného PC, kde bez problémů funguje, stejně tak i moje "stará" DTV 2000H.
Kde by mohl být zakopaný pes?
V PCI slotech počítače mám USB řadič, SATA řadič (2000H nefungovala už před jeho nainstalováním) a ve speciálním slotu Wi-Fi kartu Asus
Je možné, že by to bylo zapříčiněno konfliktem karet na PCI sběrnici?
Napadá někoho nějaké řešení?

PS: Když jsem si 2000H před několika lety koupil, vyzkoušel jsem jí v sestavě alternativního PC, s tím, že jako deska sloužila P4P800-E (Soltek jsem tehdy ještě měl ve svém počítači). DVB-T se mi podařio naladit pouze jednou a na chvilku (viz můj příspěvek výše)


MoBo: P4P800-E Deluxe
CPU: P4 (3,2GHz@3,5GHz)
grafika: nVidia 7600GT (AGP)
4GB RAM (dual channel; 4*1GB)
Win XP (32bit)

alternativní PC
Soltek SL-865PE
Celeron (Pentium4); 3,4GHz
FX5700LE (AGP)
2GB RAM (dual channel; 4*512MB)
Win XP (32 bit)
Obrázek Obrázek Obrázek
Uživatelský avatar
MartinMach
Zilog Z80
 
Příspěvky: 49
Registrován: 16. 8. 2008
Bydliště: Prag
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×


Zpět na TV tunery

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník