World of Tanks

Nové a technologicky zajímavé hry, výkon ve hrách, ...

Re: World of Tanks

Příspěvekod nhkg » úte 17. črc 2012 15:07:59

Tomas píše:preco deatheye a safe storage ako 2. ?

Protože jezdit bez oprav je opruz. Teď sem to zkoušel s Obj 704 a musel jsem zrušit opravy, protože se to nedalo. A deatheye a safe storage perky jsou méně významné.
Ve hrách mám nick Krišna (psáno Krisna)
Uživatelský avatar
nhkg
IDT WinChip
 
Příspěvky: 397
Registrován: 18. 11. 2009
Bydliště: Ostrava
Poděkoval: 3 ×
Získaná poděkování: 10 ×

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

Re: World of Tanks

Příspěvekod ffooxxik » úte 17. črc 2012 15:13:30

no já jel první skilly , protože to účinkuje hned a potom změním u nabíječe na "safe storage", a velitele, mě nenapodlo, dát žárovku i na sem, jo viděl jsem to na dost vašich "replays", a znovu naučený na třeba 60% jsou zachvilku,
opravy na dvou + nářadí a mám pásy nahozený za cca 3-4s, zkusím to stopnout bez nářadí a uvidím, chtěl jsem mít opravy co nejdřív, abych mohl dát pryč nářadí,
jemný míření s klidnou jízdou mě taky asi pomáhá, myslím si, že jezdím hodně aktivně i mezi vyššíma tierama, takovej "polostřeďák" co něco vydrží, když je ve hře Type59 nebo IS-8 , tak se snažím s nima, až to občas přeženu a už nejde "vycouvat" a často jedu "čelo" (říkám si "drž se vzadu blbče", ale ono to tak táhne).
Jo, často mám pryč střelce, to mám lékárnu, řidiče neléčím, hlavní je dělo a míření. S poškozeným dělem a mrtvým střelcem su v pryč.

Nejopatrněji hraju s TD bez věže, taky to není pro mě zábava.

a že sem furt píšu, na jiný forum o WOT aktivně nechodím, není mě náct, koordinovanou hru bych si rád zkusil, nemůžu hrát úplně pravidelně (rodina),,, TS3 stažený, ještě to rozjet, jakmile pořeším "ammorack", zkusím nábor.

dík za rady
ffooxxik
Intel 80386 SX
 
Příspěvky: 170
Registrován: 6. 5. 2012
Bydliště: Vysočina
Poděkoval: 2 ×
Získaná poděkování: 3 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod prochybike » úte 17. črc 2012 17:03:30

MJ> Super skvela prace! "Konec amaterismu" :D Hned se prihlasim o clenstvi a dalsi rota uz bude pod klanem EHW ;)
Core i7 920 DO@4GHz, EVGA X58 SLI3, 3x2GB Mushkin DDR3 8-8-8-24 Blackline, MSI GTX480@900/2100, OCZ Vertex Turbo 60GB, WD 640GB, WD 1,5TB, Corsair HX 650W, Silverstone TJ07, Samsung 2443BW, M-audio Revolution 7.1 + EDIROL MA-15DBK, Windows 7 Prof 64bit, water cooling by EKwaters and LiquidTech.cz (cpu,gpu,mb)
Uživatelský avatar
prochybike
Cyrix 6x86L
 
Příspěvky: 514
Registrován: 9. 7. 2008
Bydliště: Praha, Horovice
Poděkoval: 4 ×
Získaná poděkování: 1 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod Mirek Jahoda » úte 17. črc 2012 17:39:17

Tak ty na rozdíl ode mě ostudu tomu clan tagu dělat nebudeš :-D (nebojte, jakmile dořešíme případný emblém, přehodím Commandera na JejKeye – ať tam máme reprezentativně někoho s pěknými stats).

Konec amaterismu


Leda si vyděláte golds v clan wars (dojde-li na ně).
Uživatelský avatar
Mirek Jahoda
Administrátor
 
Příspěvky: 7510
Registrován: 31. 8. 2007
Bydliště: Brno
Poděkoval: 52 ×
Získaná poděkování: 51 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod Feyd » úte 17. črc 2012 18:27:35

@ffooxxik: Camo skill na heavy tank určitě ne leda až budeš mít všechny ostatní i hašení se u heavy hodí víc.
Feyd
Zilog Z8000
 
Příspěvky: 62
Registrován: 22. 1. 2011
Poděkoval: 8 ×
Získaná poděkování: 2 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod Tomas » úte 17. črc 2012 19:31:41

MJ - Na vylodovakoch v afrike kde sa uz dokaze dostat bezny 100 clenny klan sa plati 24 goldov na den vo vnutrozemi v europe je to aj nad 1000 ale nestaci to ani na naboje aby sa tam klan dostal

My CTBP sme mali najviac 4 uzemia na kraji afriky ale to mali s par klanmi dohody a robili okolo toho nejake machinacie, pustali si to bez boja atd
Naposledy upravil Tomas dne stř 18. črc 2012 7:40:42, celkově upraveno 1
HW: http://www.extrahardware.cz/forum/viewt ... 45&t=10158
"You never want a serious crisis to go to waste. This crisis provides the opportunity for us to do things that you could not before."
~ Rahm Emanuel
Uživatelský avatar
Tomas
Intel Pentium D
 
Příspěvky: 2270
Registrován: 23. 9. 2009
Poděkoval: 20 ×
Získaná poděkování: 98 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod crux2005 » úte 17. črc 2012 23:15:11

gratz! :)
Gram dla zabawy, nie dbam o moje statystyki.
Uživatelský avatar
crux2005
Intel 80486 DX2
 
Příspěvky: 296
Registrován: 9. 4. 2009
Bydliště: Nové Zámky/Brno
Poděkoval: 17 ×
Získaná poděkování: 23 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod Tomas » stř 18. črc 2012 7:42:00

:D to som sa nachvalil, to neni nic moc vykon, len ako priklad ze klan s asi 30 hracmi ktori maju >2 tiery 10 sa moc daleko nedostane a hlavne dlho neudrzi
HW: http://www.extrahardware.cz/forum/viewt ... 45&t=10158
"You never want a serious crisis to go to waste. This crisis provides the opportunity for us to do things that you could not before."
~ Rahm Emanuel
Uživatelský avatar
Tomas
Intel Pentium D
 
Příspěvky: 2270
Registrován: 23. 9. 2009
Poděkoval: 20 ×
Získaná poděkování: 98 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod nhkg » stř 18. črc 2012 9:32:50

@Tomáš: Onapkovat se a držet se někde zvládne i takto malý klan, ale jenom držet se je nuda. Pouze útok je zábavný :P

PS: Jsou území i za 4500 goldů za den.
Naposledy upravil nhkg dne stř 18. črc 2012 13:44:03, celkově upraveno 1
Ve hrách mám nick Krišna (psáno Krisna)
Uživatelský avatar
nhkg
IDT WinChip
 
Příspěvky: 397
Registrován: 18. 11. 2009
Bydliště: Ostrava
Poděkoval: 3 ×
Získaná poděkování: 10 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod Mirek Jahoda » stř 18. črc 2012 12:31:26

crux2005 píše:gratz! :)


To já gratuluju tobě: http://worldoftanks.eu/news/3085-super-6-final-thought/ :up1:

Máš nějaký pěkný replay/video z toho?
Uživatelský avatar
Mirek Jahoda
Administrátor
 
Příspěvky: 7510
Registrován: 31. 8. 2007
Bydliště: Brno
Poděkoval: 52 ×
Získaná poděkování: 51 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod crux2005 » stř 18. črc 2012 17:58:49

Mirek Jahoda píše:To já gratuluju tobě: http://worldoftanks.eu/news/3085-super-6-final-thought/ :up1:

Máš nějaký pěkný replay/video z toho?


Díky. Mám. Replays mám vždy on. Ale finále bolo dosť nudné. RT až na poslednú hru, kedy už nemohli vyhrať, kempili. ;)
Najzaujímavejší zápas bol 1. match proti EPIC.
Gram dla zabawy, nie dbam o moje statystyki.
Uživatelský avatar
crux2005
Intel 80486 DX2
 
Příspěvky: 296
Registrován: 9. 4. 2009
Bydliště: Nové Zámky/Brno
Poděkoval: 17 ×
Získaná poděkování: 23 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod ffooxxik » stř 18. črc 2012 19:38:35

dík za rady, zapnul jsem "žárovku" , napřed frustrace odkud to zas nakoupím, ale potom dobrý, opravdu to zachrání od pár zásahů, jde "uhnout" ráně, hned jsem to prubnul: obrana na "pouštní řece" , stoupnul jsem na dunu a sniperoval, žárovka blik, couvačka a rána nad hlavou, dobrý, zase jde dýl nakládat! ,,, "safe storage" už můžu přepnout kdykoliv do aktivních 100%, ale ještě si užívám plný opravy,
,,, zkusil jsem hru bez "nářadí" a zatím neee, sice jsme vyhráli, toptier 8, mě shodily pásy při útoku na Malinovku a furt dokola, možná by to "nářadí" taky nezachránilo, rozdal jsem hodně dmg a aspoň tu dobu "nasvěcoval", než mě přijel ustřílet jejich IS-3,,,
dík
ffooxxik
Intel 80386 SX
 
Příspěvky: 170
Registrován: 6. 5. 2012
Bydliště: Vysočina
Poděkoval: 2 ×
Získaná poděkování: 3 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod petrxp » čtv 19. črc 2012 12:20:04

Může mi prosím někdo vysvětlit k čemu je skill "bratři ve zbrani" ? Co to ovlivňuje atd. Nějaký skill dává posádku na 110% je to ono ? Mám v tom trochu *****. BTW víc než jeden je asi k ničemu ?
Sestava:
Spoiler: zobrazit
Sestava: Intel Q6600@3.5 GHZ-1.45 V,chladič: Scythe Mugen 2,Asus P5Q PRO,GK GTX 560 TI OC 900/1800/4000@950/1900/4600 Gigabyte,DDR2 6GB Adata Viesta EE 780 Mhz CL4, Fortron 500W Blue Storm, HDD WD 640GB balck,WD 500 GB blue,skřín Raidmax Sagittarius.Monitor 22" Samsung 1680*1050.
Noťas: ACER Aspire 5740G Core i5 430M,ATI 5650 1GB,4GB DDR3
petrxp
Intel Pentium 4
 
Příspěvky: 1525
Registrován: 10. 8. 2009
Poděkoval: 5 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod Dejv » čtv 19. črc 2012 12:32:29

110% ti robí velitel, který 1/10 ze svého základního skillu přidává ostatním (Velitel 90*0,1=9 >> zbytek posádky +9%).

BiA je jako ventilačka - musí jí mít každý člen posádky a pak všem přidá 5%.
Dejv
AMD Athlon 64
 
Příspěvky: 2231
Registrován: 17. 12. 2007
Bydliště: Písek
Poděkoval: 1 ×
Získaná poděkování: 3 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod petrxp » čtv 19. črc 2012 12:39:09

Aha dík takže to musí mít všichni ,takže to můžu rovnou zrušit 8-) ..
Sestava:
Spoiler: zobrazit
Sestava: Intel Q6600@3.5 GHZ-1.45 V,chladič: Scythe Mugen 2,Asus P5Q PRO,GK GTX 560 TI OC 900/1800/4000@950/1900/4600 Gigabyte,DDR2 6GB Adata Viesta EE 780 Mhz CL4, Fortron 500W Blue Storm, HDD WD 640GB balck,WD 500 GB blue,skřín Raidmax Sagittarius.Monitor 22" Samsung 1680*1050.
Noťas: ACER Aspire 5740G Core i5 430M,ATI 5650 1GB,4GB DDR3
petrxp
Intel Pentium 4
 
Příspěvky: 1525
Registrován: 10. 8. 2009
Poděkoval: 5 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod Tomas » čtv 19. črc 2012 12:59:09

no na artyny je to najlepsia moznost, ja to mam aj na T110 a IS4, a na FR tankoch s revolverom ti to 1-2 sekundy zkrati reload
HW: http://www.extrahardware.cz/forum/viewt ... 45&t=10158
"You never want a serious crisis to go to waste. This crisis provides the opportunity for us to do things that you could not before."
~ Rahm Emanuel
Uživatelský avatar
Tomas
Intel Pentium D
 
Příspěvky: 2270
Registrován: 23. 9. 2009
Poděkoval: 20 ×
Získaná poděkování: 98 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod petrxp » čtv 19. črc 2012 13:06:06

No u arty mám zatím první skill tzn. maskování . Primární cíl a profesor. Je k něčemu ten profesor ,se mi zdá že to moc nepřidává ?
Sestava:
Spoiler: zobrazit
Sestava: Intel Q6600@3.5 GHZ-1.45 V,chladič: Scythe Mugen 2,Asus P5Q PRO,GK GTX 560 TI OC 900/1800/4000@950/1900/4600 Gigabyte,DDR2 6GB Adata Viesta EE 780 Mhz CL4, Fortron 500W Blue Storm, HDD WD 640GB balck,WD 500 GB blue,skřín Raidmax Sagittarius.Monitor 22" Samsung 1680*1050.
Noťas: ACER Aspire 5740G Core i5 430M,ATI 5650 1GB,4GB DDR3
petrxp
Intel Pentium 4
 
Příspěvky: 1525
Registrován: 10. 8. 2009
Poděkoval: 5 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod nhkg » čtv 19. črc 2012 13:57:17

Na artyny bych dával buď rovnou BIA a nebo můžeš po dosažení něco málo přes 100% maskování přecvičit všechny na BIA . Každopádně jako druhé maskování. Hodně lidí ještě má žárovku, ale te by něměla fungovat v "satelitním" pohledu (nemám ověřeno). Hodit se může i clutch braking pro rychlejší otáčení. Ostatní perky a skily podle mě nemají moc význam na artku.
A BIA by měla přestat fungovat i když je jeden člen posádky zraněný/ mrtvý, ale to taky nemám ověřeno.
Ve hrách mám nick Krišna (psáno Krisna)
Uživatelský avatar
nhkg
IDT WinChip
 
Příspěvky: 397
Registrován: 18. 11. 2009
Bydliště: Ostrava
Poděkoval: 3 ×
Získaná poděkování: 10 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod Nakell » čtv 19. črc 2012 14:00:14

Do konce prázdnin mám nabitý program a hrát nebudu, tak se zdržím rot, ikdyž mě víc štvou čety (Feyda Mirek nebo Dart s Johnym), ty mě bavily víc ;). Tak sem házejte info o novinkách a změnách prosím :).

PS: Nechce se mi někdo starat o doubly na Pattonu a T25/2? :))
Uživatelský avatar
Nakell
Intel Pentium D
 
Příspěvky: 2406
Registrován: 5. 2. 2010
Bydliště: Brno
Poděkoval: 5 ×
Získaná poděkování: 3 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod Tomas » čtv 19. črc 2012 15:32:17

ak len tie dva ja by som ti to vyberal, chcem skusit pattona, na teste to mam na dlho nemam ani M4 vyexpeny :)

a 6th sense fakt na artyne nefunguje?
HW: http://www.extrahardware.cz/forum/viewt ... 45&t=10158
"You never want a serious crisis to go to waste. This crisis provides the opportunity for us to do things that you could not before."
~ Rahm Emanuel
Uživatelský avatar
Tomas
Intel Pentium D
 
Příspěvky: 2270
Registrován: 23. 9. 2009
Poděkoval: 20 ×
Získaná poděkování: 98 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod JejKey » čtv 19. črc 2012 15:42:16

Funguje, ale v arty modu (mi to kdysi) nefungovalo. Problém je, že se žárovka občas někdy "prostě nerožne". Nejspíš nová "random" feature.
MSI GT628 (C2Q9000@0,9125 V, 2×2 GB DDR3, GTS160M@0,9 V, ST9500420AS, Intel 5100AGN + SparkLAN WPER-116GN)
X3 (i7 4700MQ, 12 GB DDR3, GTX765M, Crucial M500, Intel X25-M 80 GB G2, ST500LT012) + NEC 2070NX
Uživatelský avatar
JejKey
AMD Phenom X2
 
Příspěvky: 4396
Registrován: 18. 11. 2008
Poděkoval: 9 ×
Získaná poděkování: 18 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod ffooxxik » čtv 19. črc 2012 16:53:52

jo, na BIA u tanků jsem hned zapomněl, protože, když to někdo koupí, tak to je na nic(dle textu) a je tam těch skillů a perků nějak dost,,, na S-51 to učím jako první, nemá to ventilaci

profesor - jsem se tu ptal, protože jsem to nechápal, a už nechci, přidává expy, nic do boje to není

to "žárovka" to je věc , mám svůj nej tank s posádkou takovej, že mě nebaví jezdit ty ostatní, jsou lenošný, netrefujou, jsou tam jen do počtu a nebo su prostě namlasanej,,,

edit: dík za upozornění, kouknul jsem se znova a je to aktivní i když někoho dostanou :!:
Naposledy upravil ffooxxik dne čtv 19. črc 2012 18:01:51, celkově upraveno 1
ffooxxik
Intel 80386 SX
 
Příspěvky: 170
Registrován: 6. 5. 2012
Bydliště: Vysočina
Poděkoval: 2 ×
Získaná poděkování: 3 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod Tomas » čtv 19. črc 2012 17:16:42

ale BIA hned asi v druhom patchi po vydani upravili na 5% bonus a aby fungujoval aj po tom co je niekto zraneny
HW: http://www.extrahardware.cz/forum/viewt ... 45&t=10158
"You never want a serious crisis to go to waste. This crisis provides the opportunity for us to do things that you could not before."
~ Rahm Emanuel
Uživatelský avatar
Tomas
Intel Pentium D
 
Příspěvky: 2270
Registrován: 23. 9. 2009
Poděkoval: 20 ×
Získaná poděkování: 98 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod JejKey » čtv 19. črc 2012 18:00:52

BIA měla mít vždy jen 5%, nezávisle na patchi.
Co se života posádky týče, byla to prý jen chyba popisu a fungovalo to vždy.
MSI GT628 (C2Q9000@0,9125 V, 2×2 GB DDR3, GTS160M@0,9 V, ST9500420AS, Intel 5100AGN + SparkLAN WPER-116GN)
X3 (i7 4700MQ, 12 GB DDR3, GTX765M, Crucial M500, Intel X25-M 80 GB G2, ST500LT012) + NEC 2070NX
Uživatelský avatar
JejKey
AMD Phenom X2
 
Příspěvky: 4396
Registrován: 18. 11. 2008
Poděkoval: 9 ×
Získaná poděkování: 18 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod omg » čtv 19. črc 2012 18:01:13

Dnes som hral pár hier - FPS v pohode (30-40)...no teraz keď zapnem hru tak má skoro stále 10-15FPS (občas to skočí na 30) a to som aj nastavil min. rozlíšenia a detaily a nič (stále tak isto)...je toto normálne?
Uživatelský avatar
omg
Motorola 68030
 
Příspěvky: 216
Registrován: 25. 8. 2009
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 5 ×

PředchozíDalší

Zpět na Hry

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků