World of Tanks

Nové a technologicky zajímavé hry, výkon ve hrách, ...

Re: World of Tanks

Příspěvekod Nakell » čtv 12. črc 2012 18:47:09

Takže Patton 3 dostane T5E1M2 105mm? Spadl mi obrovský kámen, ne, spadla mi Macocha ze srdce. Ikdyž na druhou stranu tomu gunu slíbili nerf.

MJ: Ty jsi SuperPershinga už hrál? Jak je to s výdělkem? Může mi o něm někdo poreferovat, kdo má zkušenosti s amíky? Abych si nakonec za cenu jednoho SP nekoupil Black Prince a Dick Maxe.
Uživatelský avatar
Nakell
Intel Pentium D
 
Příspěvky: 2406
Registrován: 5. 2. 2010
Bydliště: Brno
Poděkoval: 5 ×
Získaná poděkování: 3 ×

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

Re: World of Tanks

Příspěvekod Mirek Jahoda » čtv 12. črc 2012 21:09:06

Hral. Vydelek me nezajima. Je to pomale jako T34 a vezi to otaci snad pomaleji jako KT. Zbran s pene 170 a dmg 240 jsou v kombinaci se zminenym hrebickem do rakve. Super kram. Priplat radsi na tu T34 nebo Lowe.
Uživatelský avatar
Mirek Jahoda
Administrátor
 
Příspěvky: 7510
Registrován: 31. 8. 2007
Bydliště: Brno
Poděkoval: 52 ×
Získaná poděkování: 51 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod Houmer56 » čtv 12. črc 2012 21:27:15

Jde vám teď se dostat na test server? Píše mi to neustále Logging in, ale nikdy se nepřihlásím...
Uživatelský avatar
Houmer56
Intel Celeron Dual-Core
 
Příspěvky: 2794
Registrován: 15. 5. 2008
Bydliště: Plzeň
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 3 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod Tomas » čtv 12. črc 2012 21:31:46

Tuccy dal link na forum este pred uverejennim na stranke tak som sa tam stihol prihlasit este ked tam bolo 8000 ludi, ale teraz uz asi tazko, ta fronta z ktorej prihlasuje automaticky je udajne len 150miestna
HW: http://www.extrahardware.cz/forum/viewt ... 45&t=10158
"You never want a serious crisis to go to waste. This crisis provides the opportunity for us to do things that you could not before."
~ Rahm Emanuel
Uživatelský avatar
Tomas
Intel Pentium D
 
Příspěvky: 2270
Registrován: 23. 9. 2009
Poděkoval: 20 ×
Získaná poděkování: 98 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod prochybike » pát 13. črc 2012 0:43:10

Asi uz sem nejakej pretazenej nebo co, ale jak nainstaluju ten 7.5 test? Patch mi porad pise "invalid folder" :(
Uz to facha, sry sem uz fakt asi uplne vylizanej takhle v noci :)

Jinak jak sem se tesil na SuperPershinga, tak zatim velky zklamani. Je to neskutecne pomalej tank a v obratnosti se vyrovna i KT, coz je na medko tragedie :( Ovsem DickerMax, to je povedeny premiovy TD budu kupovat :)
Core i7 920 DO@4GHz, EVGA X58 SLI3, 3x2GB Mushkin DDR3 8-8-8-24 Blackline, MSI GTX480@900/2100, OCZ Vertex Turbo 60GB, WD 640GB, WD 1,5TB, Corsair HX 650W, Silverstone TJ07, Samsung 2443BW, M-audio Revolution 7.1 + EDIROL MA-15DBK, Windows 7 Prof 64bit, water cooling by EKwaters and LiquidTech.cz (cpu,gpu,mb)
Uživatelský avatar
prochybike
Cyrix 6x86L
 
Příspěvky: 514
Registrován: 9. 7. 2008
Bydliště: Praha, Horovice
Poděkoval: 4 ×
Získaná poděkování: 1 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod Tomas » pát 13. črc 2012 7:52:56

:clap: no parada, na batchatovi usetrim dalsich 24K freexp za pasy, na tiere 10 ma len jedny + 9K na radio

/novy osobny rekord.
Victory!
Battle: El Halluf 13. júla 2012 11:15:46
Vehicle: T-50-2
Experience received: 4 694 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 38 500 (compensation for damage caused by allies: 995)

http://mwreplays.com/replay/BSZQT0H1UCBF/
a este mi tam hajzli vyzrali skoro celu artynu a panthera
HW: http://www.extrahardware.cz/forum/viewt ... 45&t=10158
"You never want a serious crisis to go to waste. This crisis provides the opportunity for us to do things that you could not before."
~ Rahm Emanuel
Uživatelský avatar
Tomas
Intel Pentium D
 
Příspěvky: 2270
Registrován: 23. 9. 2009
Poděkoval: 20 ×
Získaná poděkování: 98 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod Mirek Jahoda » pát 13. črc 2012 11:55:01

Kdyby tě nenaložil retardní spoluhráč s Grille, tak bys ten top gun i stihl.
Uživatelský avatar
Mirek Jahoda
Administrátor
 
Příspěvky: 7510
Registrován: 31. 8. 2007
Bydliště: Brno
Poděkoval: 52 ×
Získaná poděkování: 51 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod Tomas » pát 13. črc 2012 12:05:08

nj, tentokrat zbytocne dobry team :down:

Oni si vo WG myslia ze dosiahnut 50% winrate je uplny vrchol dokonaleho balancu, lenze ked je v 2/3 pripadoch sanca na vyhru pre niektory team 70%, neni to dobre pre nikoho. Mali by sa snazit o balance podla ER/WR aby bola sanca na vyhru 45-55%
HW: http://www.extrahardware.cz/forum/viewt ... 45&t=10158
"You never want a serious crisis to go to waste. This crisis provides the opportunity for us to do things that you could not before."
~ Rahm Emanuel
Uživatelský avatar
Tomas
Intel Pentium D
 
Příspěvky: 2270
Registrován: 23. 9. 2009
Poděkoval: 20 ×
Získaná poděkování: 98 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod Mirek Jahoda » pát 13. črc 2012 12:19:16

Jenže ani to není všemohoucí. Museli by ještě hodně dobře rozdělovat stejně dobré/špatné hráče do tanků, které mají na bitvu velký vliv. V Tier 8 bitvě může v JgPz IV sedět superman, ale když IS-3 řídí špatný hráč, tak i XVM nespočítá šance na výhru vůbec dobře. A když to bude Malinovka, tak zase bude třeba nejvíc záležet na arty + třeba Ferdinandovi. To už by bylo hodně těžký naprogramovat (počet hráčů by to při nějakém minutovém čekání imho umožňoval). Pak jsou tu ještě takové věci, jako dost rychlý mediums v Mines (Doly) = výhra, dost dobrých heavies v encounteru Ruinberg (= většinou výhra)
Uživatelský avatar
Mirek Jahoda
Administrátor
 
Příspěvky: 7510
Registrován: 31. 8. 2007
Bydliště: Brno
Poděkoval: 52 ×
Získaná poděkování: 51 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod Nakell » sob 14. črc 2012 2:40:24

Uživatelský avatar
Nakell
Intel Pentium D
 
Příspěvky: 2406
Registrován: 5. 2. 2010
Bydliště: Brno
Poděkoval: 5 ×
Získaná poděkování: 3 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod Nakell » sob 14. črc 2012 4:36:15

Čistě teoreticky, pokud po patchi dostanu jako vlastník AMX 13 90 i AMX 13 75 (90 jde na T8 a místo něj nastupuje 75 na T7), tak pokud si koupím AMX 12t, změní se mi na T6 a dostanu tak samě nově přidaný francouzký tier 5? Tzn, pro maximání možné využití se můžu na AMX 13 75 uplně vykašlat, protože jej dostanu zdarma, chápu to dobře?
Uživatelský avatar
Nakell
Intel Pentium D
 
Příspěvky: 2406
Registrován: 5. 2. 2010
Bydliště: Brno
Poděkoval: 5 ×
Získaná poděkování: 3 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod Tomas » sob 14. črc 2012 7:34:03

Ak budes mat v garazi
-AMX 12 - dostanes novy tier 5 s garazou (aspon na fore to tvrdia) a AMX 12 ti posunu na tier 6
-AMX 13 75 - presun na tier 7
-AMX 13 90 - presun na tier 8
-Lorraine - posun na tier 9 + vyzkumane tier X radio, strata 2. a 3. motora a dlhej 90 - tieto je zbytocne expit ak ich este nemate serte na to
-Batchat - presun na tier 10, strata vyzkumatelnyh pasov, motoru (tie budu uz v zakladnej vybave) a dlha 90 uplne zmizne.

nakell - pekne zahrane. Ale najlepsie je T-50-2 kolmo bokom na mna strelim z T30 a detrack. Z toho som vzdy uplne v .... ma to rozveseli. Keby fungovala fyzika jak ma tak ten tancik prekona Zelezneho 98m

/A asi bezchybna hra s lorrainom, ale na ace tanker to nestacilo :(
Obrázek
vsimnite si polske lowe ako sa necha zabit od AMX 13, a ten typ ktory s nim bol v cate nanho sere ... fakt demencia najvyssieho stupna
HW: http://www.extrahardware.cz/forum/viewt ... 45&t=10158
"You never want a serious crisis to go to waste. This crisis provides the opportunity for us to do things that you could not before."
~ Rahm Emanuel
Uživatelský avatar
Tomas
Intel Pentium D
 
Příspěvky: 2270
Registrován: 23. 9. 2009
Poděkoval: 20 ×
Získaná poděkování: 98 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod Dejv » sob 14. črc 2012 8:54:32

Tomas píše:-Lorraine - posun na tier 9 + vyzkumane tier X radio, strata 2. a 3. motora a dlhej 90 - tieto je zbytocne expit ak ich este nemate serte na to


+ pokud nemáte vyzkoumané 100mm dělo, tak budete hrát T9 s krátkou 90mm (nepřesná, obrovský rozptyl za pohybu, 170mm pene) :wall: :shit: :bomb:
Dejv
AMD Athlon 64
 
Příspěvky: 2231
Registrován: 17. 12. 2007
Bydliště: Písek
Poděkoval: 1 ×
Získaná poděkování: 3 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod Nakell » sob 14. črc 2012 10:16:36

Tomas: No, ta T30 měla nehoráznou smůlu, resp já obrovské štestí, že mi dala 2x jen detrack, ale toho štestí sem v té hře měl mnohem víc...:)

Co kde bude jak vyzkoumané je mi uplně jedno, vytěžim z toho patche maximum na creditech ppř posádkách :).
Uživatelský avatar
Nakell
Intel Pentium D
 
Příspěvky: 2406
Registrován: 5. 2. 2010
Bydliště: Brno
Poděkoval: 5 ×
Získaná poděkování: 3 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod ffooxxik » sob 14. črc 2012 10:47:23

Nakell : kurňa to je chytrý

hmm, jestli bude garáž, tak AMX12t znovu koupím, dnes/zítra snad bude AMX 13 90, a když neprodám AMX 13 75 před, tak po updatu bude na vyšším tieru = bude dražší a dostanu při prodeji víc, že jo, jé stejně tak AMX12t,,, :rofl:

add MM: XVM už nepoužívám, tak nevím "co na to statistika", ale já si myslím, že jsou zasednutí na JgPzIV, to mě to dává do týmu s bandou vožralejch sebevrahů, cca 5 proher 1 výhra, hrůza už několik dní, aspoň když si dám pár killů,,,

ta úprava v MM je plánovaná (asi vyjma artyn), že potkám pouze tier mého tanku +-2, a to mě vychází bitvy např. tiery 7-9, 8-10, no ono být T20 s flusátkem absolutní lowtier jediná 7, bylo deprimující,,,

Před pár dny ráno(kolem 5000 online) jsem otvíral s FT-17 ty francouzský větve SPG a TD, nebudu plácat freeexp a sranda, čekal jsem 2 minuty (bez asi 3 sekund), dalo nás to po 9-ti do týmů, jenom tier 1, a to tam skákalo, že je ve frontě i víc "jedniček", pak že to nejde, přejeli jsme je při útoku na Malinovku , štěstí 1 hra a "mrňous" zase šel,,, :up1:
ffooxxik
Intel 80386 SX
 
Příspěvky: 170
Registrován: 6. 5. 2012
Bydliště: Vysočina
Poděkoval: 2 ×
Získaná poděkování: 3 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod Nakell » sob 14. črc 2012 10:52:02

Ráno to dává do týmů klidně i 9 proti 6 hráčům a poměrně hodně velký ropztyl.
Já doufám, že hlavně nějak ošetří MM v počtu artylerií na hru. Teď s Feydem hrajeme večer (nojo, prázky a v byla zima, tak nikam nejdu ani pít, ať neumrznu někde v zákopu, znám se) a je to furt 3-4-5 artek na tým, což je hrozný nejen pro tankisty, ale i pro ty artyny, když pak nic netrefí. Ale Sam mi prozradil že MM je stejně až v 8.0 patchi, snad nená pravdu.

ffooxxiik: No, to doufám, poříd v tom vidím nějaký chyták, nebo že by mě fakt nechali si zdarma přilepšit o několik mega creditů? 8-)
Uživatelský avatar
Nakell
Intel Pentium D
 
Příspěvky: 2406
Registrován: 5. 2. 2010
Bydliště: Brno
Poděkoval: 5 ×
Získaná poděkování: 3 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod febrik » sob 14. črc 2012 16:21:30

@MJ: ta aplikačka vypadá dobře, i když už podle stránek a zjevu mě to trošku odrazovalo, ale jak stabil verze, tak ta beta jedou bez problémů, čiliže díky moc, je to šikovná záležitost :)
Intel Core i7-3930K | Asus Rampage IV Extreme | Corsair DIMM 16GB DDR3-2133 Quad-Kit Dominator GT | Asus ENGTX690-4GD5 | OCZ Vertex 4 Series 256GB | Enermax Liberty Revolution85+ 1250W
Uživatelský avatar
febrik
Intel 80386 SX
 
Příspěvky: 155
Registrován: 22. 12. 2009
Bydliště: Brandýs nad Labem
Poděkoval: 2 ×
Získaná poděkování: 1 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod Mirek Jahoda » sob 14. črc 2012 17:26:43

Nakell píše:Ať žije haluz
http://www.mediafire.com/?sjhdg1bsb0j5l1t


Tak aspoň jsem viděl hru, kterou jsem v podstatě propásl, protože jsem si převrhl sklenku s vínem a musel valit pro papírový utěrky - už vím, proč nemůžu AMX 13 90 nikdy zabít (ono to má pásy a mantlet asi všude, jen to tak podle vzhledu nevypadá :lol:)

Na ten tvůj humor si čoveče ale musí člověk tak měsíc minimálně zvykat (mluvím za sebe), vytahovat to takhle na randomech se nemusí setkávat s pochopením ;-)

---

febrik: Není zač, našel jsem to skoro hnedka.
Uživatelský avatar
Mirek Jahoda
Administrátor
 
Příspěvky: 7510
Registrován: 31. 8. 2007
Bydliště: Brno
Poděkoval: 52 ×
Získaná poděkování: 51 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod febrik » sob 14. črc 2012 17:39:42

@MJ: mě nenapadlo hledat to jako aplikaci, spíš jsem myslel, že se to dá ošéfovat parametrem v zástupci, hlavně jsem žil v naději, že někdo další už má s podobnou záležitostí zkušenosti a taky jsem línej :D
Intel Core i7-3930K | Asus Rampage IV Extreme | Corsair DIMM 16GB DDR3-2133 Quad-Kit Dominator GT | Asus ENGTX690-4GD5 | OCZ Vertex 4 Series 256GB | Enermax Liberty Revolution85+ 1250W
Uživatelský avatar
febrik
Intel 80386 SX
 
Příspěvky: 155
Registrován: 22. 12. 2009
Bydliště: Brandýs nad Labem
Poděkoval: 2 ×
Získaná poděkování: 1 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod Nakell » sob 14. črc 2012 18:59:57

Mirek Jahoda píše:


Hmm, asi máš pravdu, i Feyd mi včera na TSku říkal že to nemusel ten kluk chápat jak to myslim :))).
Uživatelský avatar
Nakell
Intel Pentium D
 
Příspěvky: 2406
Registrován: 5. 2. 2010
Bydliště: Brno
Poděkoval: 5 ×
Získaná poděkování: 3 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod Leclerk » sob 14. črc 2012 19:48:11

Tak tohle nechápu proč má ELC AMX dělo 90mm a AMX 12 t a AMX 13 75 mají jen 75mm.
Uživatelský avatar
Leclerk
Intel Pentium Pro
 
Příspěvky: 754
Registrován: 2. 8. 2009
Bydliště: Blízko Brna
Poděkoval: 3 ×
Získaná poděkování: 3 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod Tomas » sob 14. črc 2012 21:35:39

pretoze nema vezu

tak som konecne doexpil to hnusne ARL, mam s nim asi rekord v hitoch za 0, trackhitoch, odrazoch a v misstratio :sick: , a zajtra dorazim dalsiu katastrofu na pasoch Lorraina, tam je to len 600xp

Ale zato AMX AC 46 to je luxus, na pohyblivost delo ani armor sa JPanther nechyta, pasy budem kupovat len kvoli HP pretoze tie stock mi rozstreli aj wolverine, ale uz v zaklade je to uzasne pohyblive, delo 5,8s reload, konecne normalny aiming speed. A ked sa nauhluje ruske dela s pen 175 krasne dingaju... :up:
HW: http://www.extrahardware.cz/forum/viewt ... 45&t=10158
"You never want a serious crisis to go to waste. This crisis provides the opportunity for us to do things that you could not before."
~ Rahm Emanuel
Uživatelský avatar
Tomas
Intel Pentium D
 
Příspěvky: 2270
Registrován: 23. 9. 2009
Poděkoval: 20 ×
Získaná poděkování: 98 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod crux2005 » sob 14. črc 2012 22:05:30

Má to vežu, ale vie ňou otáčať len ako TD v pomerne malom uhle.
Gram dla zabawy, nie dbam o moje statystyki.
Uživatelský avatar
crux2005
Intel 80486 DX2
 
Příspěvky: 296
Registrován: 9. 4. 2009
Bydliště: Nové Zámky/Brno
Poděkoval: 17 ×
Získaná poděkování: 23 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod Leclerk » sob 14. črc 2012 22:29:12

aha, díky za odpověď, vyzkouším na testu :)
Uživatelský avatar
Leclerk
Intel Pentium Pro
 
Příspěvky: 754
Registrován: 2. 8. 2009
Bydliště: Blízko Brna
Poděkoval: 3 ×
Získaná poděkování: 3 ×

Re: World of Tanks

Příspěvekod omg » ned 15. črc 2012 12:03:22

Rozbehám WoT na malom rozlíšní a min. detail. na integ. graf. v G620? alebo by to chcelo aspoň integ. v i3 2100? Lebo nejakú dobu budem bez dedikovanej graf.
Uživatelský avatar
omg
Motorola 68030
 
Příspěvky: 216
Registrován: 25. 8. 2009
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 5 ×

PředchozíDalší

Zpět na Hry

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník