Podpisy

Jak se tu chovat + novinky a změny

Re: Podpisy

Příspěvekod nuff » úte 12. kvě 2009 15:50:31

Já zapomněl, že v každém skinu to vypadá jinak. A stím nickem jsem to taky nedomyslel. :oops:
Obrázek
Uživatelský avatar
nuff
AMD Phenom X3
 
Příspěvky: 4946
Registrován: 4. 2. 2008
Bydliště: Místek
Poděkoval: 1 ×
Získaná poděkování: 4 ×

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

Re: Podpisy

Příspěvekod LubosZ » úte 12. kvě 2009 15:53:32

při odstranění online pruhu by bylo dobé aspoň nějak zvýranit,že je uživatel on/offline.Já jako vzhled používám subsilver2
Uživatelský avatar
LubosZ
Intel Core 2 Duo
 
Příspěvky: 3673
Registrován: 22. 6. 2008
Bydliště: Karviná
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: Podpisy

Příspěvekod Jirk4 » úte 12. kvě 2009 16:12:01

Lukáš V.: Jasně, já jsem jen myslel, že by vpravo byl jenom nick a případně avatar (mám prosilver).
profil: [url]http://bit.ly/2j6FRrX[/url]
Uživatelský avatar
Jirk4
Intel Pentium D
 
Příspěvky: 2258
Registrován: 24. 4. 2008
Bydliště: now back in Norway
Poděkoval: 3 ×
Získaná poděkování: 1 ×

Re: Podpisy

Příspěvekod nuff » úte 12. kvě 2009 18:27:35

Lukáši, ty jsi mne ale dopletl. :) Já psal o:
nuff píše:Místo toho by mohlo měnit barvu něco jiného, třeba hodnost.

Lukáš V. píše:nuff: barvu nicku bych raději neměnil, slouží to jako jedinečná charakteristika skupiny, takhle by v tom byl zmatek


Barvu nicku jsem měnit nechtěl. Ten je důležitý pro jasné rozpoznání admin / mod / redaktor.
Obrázek
Uživatelský avatar
nuff
AMD Phenom X3
 
Příspěvky: 4946
Registrován: 4. 2. 2008
Bydliště: Místek
Poděkoval: 1 ×
Získaná poděkování: 4 ×

Re: Podpisy

Příspěvekod Lukáš V. » úte 12. kvě 2009 18:32:52

Aha, stejně si myslím, že barev raději co nejméně a těžko by se to zase přizpůsobovalo, aby to vypadalo ve všech skinech dobře. Možná by stačilo hodnot "ztučnit", ale to by zase nebylo tak výrazné, abych hned poznal, jestli ten člověk online je.

Cnews - Denní zpravodajství ze světa IT | Cnews Twitter | Sestava | CSFD | Steam
Můj Twitter

Necitujte celé předchozí příspěvky, neštvěte mě s userbary a barevnými podpisy.
Uživatelský avatar
Lukáš V.
Administrátor
 
Příspěvky: 3783
Registrován: 10. 10. 2007
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 6 ×

Re: Podpisy

Příspěvekod nuff » úte 12. kvě 2009 18:44:29

A je to vlstně důležitý údaj, když dole v zápatí stránky je kolonka "Kdo je online" ?
Obrázek
Uživatelský avatar
nuff
AMD Phenom X3
 
Příspěvky: 4946
Registrován: 4. 2. 2008
Bydliště: Místek
Poděkoval: 1 ×
Získaná poděkování: 4 ×

Re: Podpisy

Příspěvekod Lazar » úte 12. kvě 2009 18:48:27

Onlinenovost (to je slovo) zobrazena u prispevku je docela prospesna (protoze je snad globalni). Ta naspod vlakna je pouze lokalni. Vracet se na uvodni stranu fora, pro zjisteni zda diskutujici je jeste pritomen je zdlouhave.
Lazar
AMD Phenom II X6
 
Příspěvky: 12817
Registrován: 8. 7. 2008
Poděkoval: 7 ×
Získaná poděkování: 126 ×

Re: Podpisy

Příspěvekod LubosZ » úte 12. kvě 2009 19:17:53

. Vracet se na uvodni stranu fora, pro zjisteni zda diskutujici je jeste pritomen je zdlouhave.

Jsem téhož názoru,že by to mělo být viditelné.
Uživatelský avatar
LubosZ
Intel Core 2 Duo
 
Příspěvky: 3673
Registrován: 22. 6. 2008
Bydliště: Karviná
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: Podpisy

Příspěvekod Mistr » pát 12. čer 2009 17:22:39

cenzura podpisů je podle mě pěkně blbé řešení , protože když chci zjistit co mají uživatelé za pc musím jednotlivě prohledávat profily a to je docela otravné , také se přikláním k tomu aby bylo u každého příspěvku jasně viditelné zda je uživatel online
Intel Core i5 2500K @ 4,5GHz :: HD 6950 Flex OC :: 2 x 4 Gb Corsair 1600 Mhz :: 2 x Seagate Barracuda Green - 2TB + Intel SSD 320 - 80GB :: Gigabyte Z68A-D3-B3 :: Corsair 550W :: Cooler Master Centurion 534 :: Logitech X-540 :: X-Fi mX Xtreme Gamer :: LCD 23 Dell U2311H :: Win 7 SP1 :: Obrázek
Uživatelský avatar
Mistr
AMD 5x86
 
Příspěvky: 361
Registrován: 28. 5. 2008
Bydliště: Praha - západ
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: Podpisy

Příspěvekod Mirek Jahoda » pát 12. čer 2009 23:43:36

Online u profilu zůstane.

Mistr: oprav si podpis tak, ať vyhovuje pravidlům ;-)
Uživatelský avatar
Mirek Jahoda
Administrátor
 
Příspěvky: 7514
Registrován: 31. 8. 2007
Bydliště: Brno
Poděkoval: 52 ×
Získaná poděkování: 52 ×

Re: Podpisy

Příspěvekod Mistr » sob 13. čer 2009 13:18:19

uš sem ho upravil včera měl 3 plný řádky a teď má 2 to snad stačí ne? zas tolik nepřekáží
Intel Core i5 2500K @ 4,5GHz :: HD 6950 Flex OC :: 2 x 4 Gb Corsair 1600 Mhz :: 2 x Seagate Barracuda Green - 2TB + Intel SSD 320 - 80GB :: Gigabyte Z68A-D3-B3 :: Corsair 550W :: Cooler Master Centurion 534 :: Logitech X-540 :: X-Fi mX Xtreme Gamer :: LCD 23 Dell U2311H :: Win 7 SP1 :: Obrázek
Uživatelský avatar
Mistr
AMD 5x86
 
Příspěvky: 361
Registrován: 28. 5. 2008
Bydliště: Praha - západ
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: Podpisy

Příspěvekod Lazar » sob 13. čer 2009 13:24:41

Pravidla podpisu
...
2. musí používat nanejvýš písmo velikosti "Malé"
Lazar
AMD Phenom II X6
 
Příspěvky: 12817
Registrován: 8. 7. 2008
Poděkoval: 7 ×
Získaná poděkování: 126 ×

Re: Podpisy

Příspěvekod JejKey » sob 13. čer 2009 13:37:04

Mistr má problém s tím, že tam má špatně ukončeny tagy, ktery má ještě nějak divně vnořeny v sobě..
MSI GT628 (C2Q9000@0,9125 V, 2×2 GB DDR3, GTS160M@0,9 V, ST9500420AS, Intel 5100AGN + SparkLAN WPER-116GN)
X3 (i7 4700MQ, 12 GB DDR3, GTX765M, Crucial M500, Intel X25-M 80 GB G2, ST500LT012) + NEC 2070NX
Uživatelský avatar
JejKey
AMD Phenom X2
 
Příspěvky: 4396
Registrován: 18. 11. 2008
Poděkoval: 9 ×
Získaná poděkování: 18 ×

Re: Podpisy

Příspěvekod Mistr » sob 13. čer 2009 13:49:10

upraveno , písmo zmenšeno , stačí to tak nebo to zas nesmí být tučné a podobné kravinky
Intel Core i5 2500K @ 4,5GHz :: HD 6950 Flex OC :: 2 x 4 Gb Corsair 1600 Mhz :: 2 x Seagate Barracuda Green - 2TB + Intel SSD 320 - 80GB :: Gigabyte Z68A-D3-B3 :: Corsair 550W :: Cooler Master Centurion 534 :: Logitech X-540 :: X-Fi mX Xtreme Gamer :: LCD 23 Dell U2311H :: Win 7 SP1 :: Obrázek
Uživatelský avatar
Mistr
AMD 5x86
 
Příspěvky: 361
Registrován: 28. 5. 2008
Bydliště: Praha - západ
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: Podpisy

Příspěvekod Lazar » sob 13. čer 2009 13:52:42

Podpis by asi nemel byt vyraznejsi nez hlavni text (odvadi to pozornost). Zakazane tucnost neni, ale osobne bych ji zrusil.
Lazar
AMD Phenom II X6
 
Příspěvky: 12817
Registrován: 8. 7. 2008
Poděkoval: 7 ×
Získaná poděkování: 126 ×

Re: Podpisy

Příspěvekod Jirk4 » sob 13. čer 2009 13:54:52

To trochu komplikuje fakt, že je tady víc ruzných témat fóra.
profil: [url]http://bit.ly/2j6FRrX[/url]
Uživatelský avatar
Jirk4
Intel Pentium D
 
Příspěvky: 2258
Registrován: 24. 4. 2008
Bydliště: now back in Norway
Poděkoval: 3 ×
Získaná poděkování: 1 ×

Re: Podpisy

Příspěvekod Mistr » sob 13. čer 2009 14:04:26

vy jste si začli s řešením mého podpisu :D tak si nestěžujte že se řeší blbosti , co není zakázáno je dovoleno nechávám to tak.
Intel Core i5 2500K @ 4,5GHz :: HD 6950 Flex OC :: 2 x 4 Gb Corsair 1600 Mhz :: 2 x Seagate Barracuda Green - 2TB + Intel SSD 320 - 80GB :: Gigabyte Z68A-D3-B3 :: Corsair 550W :: Cooler Master Centurion 534 :: Logitech X-540 :: X-Fi mX Xtreme Gamer :: LCD 23 Dell U2311H :: Win 7 SP1 :: Obrázek
Uživatelský avatar
Mistr
AMD 5x86
 
Příspěvky: 361
Registrován: 28. 5. 2008
Bydliště: Praha - západ
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: Podpisy

Příspěvekod Lazar » sob 13. čer 2009 14:34:21

Slohova a vytvarna cviceni v podpisech akorat vedou k tomu, ze si clovek v Nastavenich Zobrazeni podpisu v prispevcich vypne uplne. Kdyz podpis potrebuji videt (odhadem jeden pripad ze sta) stoji mne to jedno kliknuti na nicku u prispevku. Ve zbylych 99% pripadu pri cteni prispevku nic nerozptyluje.
Lazar
AMD Phenom II X6
 
Příspěvky: 12817
Registrován: 8. 7. 2008
Poděkoval: 7 ×
Získaná poděkování: 126 ×

Re: Podpisy

Příspěvekod Mistr » sob 13. čer 2009 15:49:48

když klikneš na nick např Lazar vidíš todle a né sestavu uživatele Obrázek stejně uživatele musíš najít v uživatelském infu . to vypínání podpisů pak vede k tomu že musím pořát dokola opisovat co mám za počítač , když chci s něčím helpnout (ptají se mě na sestavu i když jí mám v podpisu)
Intel Core i5 2500K @ 4,5GHz :: HD 6950 Flex OC :: 2 x 4 Gb Corsair 1600 Mhz :: 2 x Seagate Barracuda Green - 2TB + Intel SSD 320 - 80GB :: Gigabyte Z68A-D3-B3 :: Corsair 550W :: Cooler Master Centurion 534 :: Logitech X-540 :: X-Fi mX Xtreme Gamer :: LCD 23 Dell U2311H :: Win 7 SP1 :: Obrázek
Uživatelský avatar
Mistr
AMD 5x86
 
Příspěvky: 361
Registrován: 28. 5. 2008
Bydliště: Praha - západ
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: Podpisy

Příspěvekod Lazar » sob 13. čer 2009 15:52:54

Samozrejme to plati pro uzivatele co nejaky podpis maji (neni muj pripad). Dopsat do takoveho prispevku pripadne "sestava viz podpis" dlouho nezabere.
Lazar
AMD Phenom II X6
 
Příspěvky: 12817
Registrován: 8. 7. 2008
Poděkoval: 7 ×
Získaná poděkování: 126 ×

Re: Podpisy

Příspěvekod Unlimited_Killer » sob 13. čer 2009 15:53:17

Protože Lazar žádný podpis nemá... když kliknu na tvůj profil, dole mám napsaný nadpis "Podpis" a mám tam to co máš v podpisu (tvou sestavu atd.)

Tak to vypadá u tebe:
Obrázek
Naposledy upravil Unlimited_Killer dne sob 13. čer 2009 15:59:11, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
Unlimited_Killer
Rise mP6
 
Příspěvky: 600
Registrován: 7. 9. 2008
Bydliště: Roudnice nad Labem
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: Podpisy

Příspěvekod Unlimited_Killer » sob 13. čer 2009 15:57:36

Lazar píše:Samozrejme to plati pro uzivatele co nejaky podpis maji (neni muj pripad). Dopsat do takoveho prispevku pripadne "sestava viz podpis" dlouho nezabere.


Ale když třeba člověk sestavu změní a je tam "viz podpis" tak je to kapánek divné... Např. ve vlákně výsledků 3Dmarku mít 2000 bodů, sestava viz podpis a tam mít Core i7 920 + GTX 295...
Uživatelský avatar
Unlimited_Killer
Rise mP6
 
Příspěvky: 600
Registrován: 7. 9. 2008
Bydliště: Roudnice nad Labem
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: Podpisy

Příspěvekod Mistr » sob 13. čer 2009 16:03:51

ok někde vidět sestava je ale stejně sem názoru že le mnohem lepší mít v podpisu vypsané komponenty , samozřejmě aktualizované
Intel Core i5 2500K @ 4,5GHz :: HD 6950 Flex OC :: 2 x 4 Gb Corsair 1600 Mhz :: 2 x Seagate Barracuda Green - 2TB + Intel SSD 320 - 80GB :: Gigabyte Z68A-D3-B3 :: Corsair 550W :: Cooler Master Centurion 534 :: Logitech X-540 :: X-Fi mX Xtreme Gamer :: LCD 23 Dell U2311H :: Win 7 SP1 :: Obrázek
Uživatelský avatar
Mistr
AMD 5x86
 
Příspěvky: 361
Registrován: 28. 5. 2008
Bydliště: Praha - západ
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: Podpisy

Příspěvekod Lazar » sob 13. čer 2009 16:10:41

2 U_K:

To je samozrejme pravda, kazdou aktualizaci/zmenou komponent se pravdivost drivejsich prispevku, ktere se na podpis odkazuji, vytraci. Takze pro ostatni muze byt takovy prispevek po urcite dobe nepresny, nebo dokonce zavadejici. Proto podpis nemam a pokud je treba tak konkretni konfiguraci do prispevku uvedu.
Lazar
AMD Phenom II X6
 
Příspěvky: 12817
Registrován: 8. 7. 2008
Poděkoval: 7 ×
Získaná poděkování: 126 ×

Re: Podpisy

Příspěvekod Jirk4 » sob 13. čer 2009 16:16:24

Mistr: Tak samozrejme ze to musis vypisovat. Za pul roku zmenis sestavu a tedy i podpis, nekdo sem prijde z Googlu v nadeji s resenim sveho problemu, jenze hadej co? Precte si akorat: "jak to myslis u jake karty to nefunguje? vzdyt to mam v podpisu", coz mu bude asi k nicemu, ze?

edit: Aha, UK a Lazar to uz napsali predemnout. To s tim 3D Markem je dalsi pripad.

Mistr píše:ok někde vidět sestava je ale stejně sem názoru že le mnohem lepší mít v podpisu vypsané komponenty , samozřejmě aktualizované

Ale vypsane je tam mit muzes, ale nemel by ses na nej (podpis) odkazovat v prispevcich.
profil: [url]http://bit.ly/2j6FRrX[/url]
Uživatelský avatar
Jirk4
Intel Pentium D
 
Příspěvky: 2258
Registrován: 24. 4. 2008
Bydliště: now back in Norway
Poděkoval: 3 ×
Získaná poděkování: 1 ×

PředchozíDalší

Zpět na Pravidla a oznámení

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník