Klavesnica - vytvorenie makra

Klávesnice, myši, tablety, joysticky, ...

Klavesnica - vytvorenie makra

Příspěvekod allister1 » čtv 26. kvě 2016 13:00:56

Caute chalani, je tu niekto sikovny, kto by mi pomohol/poradil s vytvorenim makier?

ide oto, ze mam k PC pripojene repro aj sluchatka a vo spravcovi uloch si ich rucne s myskou prepinam
Obrázek

da sa spravit makro, aby som si to prepinal na klavesnici cez skratku? totizto niekedy ked mam prepnute na repro a idem si pustit hru tak si zabudem prepnut na sluchatka, musim hru vypnut (ak mam hru, ktora nedovoluje rychly prechod do windowsu), prepnut si zvuk na sluchatka a znovu zapnut, rychlejsie by to bolo si len jednoducho prepnut zvuk cez makro pocas hry
dalo by sa nieco take spravit?
allister1
Zilog Z80
 
Příspěvky: 42
Registrován: 20. 9. 2011
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

Re: Klavesnica - vytvorenie makra

Příspěvekod Emil Pastelka » čtv 26. kvě 2016 14:42:32

Pokud SW, kde přepínáte vstupy má externí přístup a zdokumentovanou podporu pro příkazy (čemuž moc nevěřím), pak ano, půjde to. Ale začal bych tím, že přesně napíšete co za HW a SW máte.
Uživatelský avatar
Emil Pastelka
AMD Duron
 
Příspěvky: 1213
Registrován: 23. 11. 2009
Poděkoval: 15 ×
Získaná poděkování: 121 ×

Re: Klavesnica - vytvorenie makra

Příspěvekod allister1 » čtv 26. kvě 2016 20:30:42

uz som to vyriesil cez tuto utilitku
http://audioswit.ch/er
da sa v nej jednoducho nastavit, ktory vystup ma byt aktivny po stlaceni priradeneho tlacidla, funguje to skvele, rychlo a kto si chce jednoducho prepinat vystupy, odporucam
allister1
Zilog Z80
 
Příspěvky: 42
Registrován: 20. 9. 2011
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: Klavesnica - vytvorenie makra

Příspěvekod Emil Pastelka » pát 27. kvě 2016 1:26:30

Dík za tip.
Uživatelský avatar
Emil Pastelka
AMD Duron
 
Příspěvky: 1213
Registrován: 23. 11. 2009
Poděkoval: 15 ×
Získaná poděkování: 121 ×

Re: Klavesnica - vytvorenie makra

Příspěvekod Lazar » pát 27. kvě 2016 9:03:58

AudioSwitcher používám delší dobu, ale mám pocit, že často si hry při spuštění zjistí výchozí zvukové zařízení a to používají až do svého ukončení (změná výchozího zařízení pomocí AS během hry tak nemá vliv).
Lazar
AMD Phenom II X6
 
Příspěvky: 12807
Registrován: 8. 7. 2008
Poděkoval: 7 ×
Získaná poděkování: 125 ×

Re: Klavesnica - vytvorenie makra

Příspěvekod allister1 » pát 27. kvě 2016 18:33:56

mne prepinanie vystupov cez AS funguje aj pocas hry...
po spusteni hry mam nastaveny vystup, ktory bol nastaveny pred spustenim hry, hra si nezisti vychodzie zvukove zariadenie, musim si ho prepinat sam
allister1
Zilog Z80
 
Příspěvky: 42
Registrován: 20. 9. 2011
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×


Zpět na Vstupní zařízení

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron