Mám i5-750 + Gtx960 a 8gb RAM a nainstalovanou hru COD Black ops 3 a vykazuje hned po spuštění 95-100% vytížení procesoru a po 15 minutách pc zmrzne protože se teplota vyšplhá na 85 stupnu celsia na procesoru (googl mi vyčetl že můj procák má bezpečnou teplotu max 73) a začne trothling,přitom mám výkonný chladič Arktic freeze rev.2...ta hra funguje jako nějaký zátěžový program myslím Linx ,fakt se mi nikdy nestalo že by hra vyhnala procesor na 100% a neustále to tak držela, grafika mi to v pohodě stíhala se zapnutým ukazatelem fps a nekleslo to pod 59 fps a zahlídl jsem to téma i při hledání googlem, nevíte něco bližšího o tomto problému, jako by to neměli optimalizovaný a vydali to s nějakou chybou ...případně si to někdo nainstalujte do svýho pc s intel core i5 a poznáte to divné chování hry. Nemyslím si že je to chyba procesoru,ale přemýšlím o lepším chlazení CPU,třeba vodní okruh.
Každou hru mi můj pc zvládá na ultra detaily nebo na high a nesetkal jsem se s tím že by vytížení procesoru bylo dlouhodobě stále na úrovni 100 %.
moje sestava:
zákl.deska MSI CD53-P55
i5-750 2,66Mhz socket 1156
Gainward GTX960 GLH 2Gb
RAM DDR3 1333Mhz dual chanel 8Gb
2x HDD 750Gb west.dig.řady green power
zdroj 550W Seasonic 82% Bronze