AMD news...

Intel, AMD, VIA, IBM, ...

AMD news...

Příspěvekod flanker » sob 14. čer 2008 17:19:37

Obrázek

Co ze to je? Jedna se o novy X4 9750 s TDP pouze 95W, prodavat se zacne kazdym dnem. Zatim je dostupny pouze v Japonsku.
Naposledy upravil flanker dne pon 07. pro 2015 11:30:08, celkově upraveno 3
Je toho tolik, že se mi to ani náhodou už nevejde do podpisu :-) [url=http://forum.cnews.cz/viewtopic.php?f=45&t=5275&start=1250]info o mně[/url]
Uživatelský avatar
flanker
AMD overclocker
 
Příspěvky: 5093
Registrován: 20. 10. 2007
Bydliště: Brno
Poděkoval: 20 ×
Získaná poděkování: 40 ×

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

Re: AMD news...

Příspěvekod Swamp » sob 14. čer 2008 17:58:41

Přinejmenším stejně výkonný Q6600, se stejnou, ne-li lepší spotřebou a fantastickými možnostmi taktování, je už dva roky skladem i v ČR, což není pro tenhle procesor zrovna dobrá vizitka.
C2Q @ 3,14 GHz, 4 GB DDR2, Radeon HD 7950 @ 1,2 GHz, 240GB SSD
Uživatelský avatar
Swamp
Redaktor
 
Příspěvky: 3466
Registrován: 24. 2. 2008
Bydliště: Hradec Králové
Poděkoval: 1 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: AMD news...

Příspěvekod flanker » sob 14. čer 2008 18:26:23

Swamp píše:Přinejmenším stejně výkonný Q6600, se stejnou, ne-li lepší spotřebou a fantastickými možnostmi taktování, je už dva roky skladem i v ČR, což není pro tenhle procesor zrovna dobrá vizitka.


spotreba priblizne stejna. Ale staci se podivat na Nehalem a spotreba je jinde. Uz jsem to vysvetloval asi na pctuningu, Phenom je "slozitejsi" chip, diky integrovanymu radici, ktery si ukusuje nejakou spotrebu a nejen on, kdezto q6600 je slepenec.
Zmena ovsem nastava, vezmeme-li Nehalem, ackoliv 45nm proces, ktery je uspornejsi, presto ma vyssi spotrebu nez soucasne quady. Uplne normalni situace. Napr Deneb AMD, ktery bude na 45nm bude mit TDP taktez 95w a frekvence vyssi jak Phenom, coz je pekne. (Nehalem dle modelu bude mit 90-135W). Cili jen chci rict, na 65nm nativni 4-jadro je to pekna spotreba pri teto frekvenci.
Je toho tolik, že se mi to ani náhodou už nevejde do podpisu :-) [url=http://forum.cnews.cz/viewtopic.php?f=45&t=5275&start=1250]info o mně[/url]
Uživatelský avatar
flanker
AMD overclocker
 
Příspěvky: 5093
Registrován: 20. 10. 2007
Bydliště: Brno
Poděkoval: 20 ×
Získaná poděkování: 40 ×

Re: AMD news...

Příspěvekod Onecar » sob 14. čer 2008 18:31:03

To zas jo, na 65nm nativní quad je to pěkné. Bohužel zde ale není napsán jeho takt, slušelo by se dopsat :-).
„Pokud je ateismus náboženství, je poté zdraví forma nemoci a pleš barva vlasů.“
Uživatelský avatar
Onecar
VIP
 
Příspěvky: 2674
Registrován: 1. 1. 2008
Bydliště: Ostrava
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 1 ×

Re: AMD news...

Příspěvekod PatrikL » sob 14. čer 2008 18:40:44

2400MHz
PatrikL
Zilog Z80000
 
Příspěvky: 103
Registrován: 6. 2. 2008
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: AMD news...

Příspěvekod Swamp » sob 14. čer 2008 19:51:31

Spotřeba je pěkná na 65nm čtyřjádro. Jenže dva roky starý Q6600 je také 65nm čtyřjádro a má stejnou spotřebu, čili spotřeba není nic nového. Co je tedy novinka? To, že se AMD konečně dotahuje na stará 65nm čtyřjádra od Intelu, tedy alespoň spotřebou?

A vůbec - spotřeba je pořád tristní, když vezmeš v potaz, že jsou na trhu mnohem úspornější 45nm čtyřjádra, která jsou na tom mnohem lépe. Tedy AMD se pouze pokouší dotahovat.

Nevím, proč sem motáš Nehalem, když ten není na trhu.

Nemám moc rád argumenty typu: Phenom je nativní čtyřjádro, Core 2 Quad pouze slepenec. Co je na tom tak skvělého, když se to skvělé nativní čtyřjádro po dvou letech začíná dotahovat na slepenec? Kde je ta výhoda?

Nic proti, ale Phenomy jsou skutečně velký průšvih.
C2Q @ 3,14 GHz, 4 GB DDR2, Radeon HD 7950 @ 1,2 GHz, 240GB SSD
Uživatelský avatar
Swamp
Redaktor
 
Příspěvky: 3466
Registrován: 24. 2. 2008
Bydliště: Hradec Králové
Poděkoval: 1 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: AMD news...

Příspěvekod flanker » sob 14. čer 2008 20:16:22

Swamp píše:Spotřeba je pěkná na 65nm čtyřjádro. Jenže dva roky starý Q6600 je také 65nm čtyřjádro a má stejnou spotřebu, čili spotřeba není nic nového. Co je tedy novinka? To, že se AMD konečně dotahuje na stará 65nm čtyřjádra od Intelu, tedy alespoň spotřebou?

A vůbec - spotřeba je pořád tristní, když vezmeš v potaz, že jsou na trhu mnohem úspornější 45nm čtyřjádra, která jsou na tom mnohem lépe. Tedy AMD se pouze pokouší dotahovat.

Nevím, proč sem motáš Nehalem, když ten není na trhu.

Nemám moc rád argumenty typu: Phenom je nativní čtyřjádro, Core 2 Quad pouze slepenec. Co je na tom tak skvělého, když se to skvělé nativní čtyřjádro po dvou letech začíná dotahovat na slepenec? Kde je ta výhoda?

Nic proti, ale Phenomy jsou skutečně velký průšvih.


Prusvihem bych je nenazval, proste serverovy procesor. Smaozrejme, nativni 4jadro prinasi mensi latecne, coz se potvrdilo i u Nehalemu v preview na Anandtechu. Nehalem motam proto, ze ma spotrebu vyssi nez slepene 4-jadro, cili proto sem rikal, ze spotreba Phenomu je vzhledem k nativnimu 4-jadru na hranici limitu 65nm procesu. To, ze Intel nasadil architekturu Core pred dvema lety byl dobry tah, K8 na to samozrejme v lescem nestaci, i K10 vychazi z 80% z K8, ackoliv je vykonejsi takt na takt. Myslim, ze uz Deneb zatopi solidne Intelu a srovna nejen vykon s 45nm Intelem quadem, ale neco mi rika, to co prijde v roce 2010/11 posadi Intel na zadek (Buldozzer, dle me to bude neco jako sveho casu, i vlastne dnes Core. Je potvrzene, ze se jedna o uplne novou a inovativni architekturu).
Je toho tolik, že se mi to ani náhodou už nevejde do podpisu :-) [url=http://forum.cnews.cz/viewtopic.php?f=45&t=5275&start=1250]info o mně[/url]
Uživatelský avatar
flanker
AMD overclocker
 
Příspěvky: 5093
Registrován: 20. 10. 2007
Bydliště: Brno
Poděkoval: 20 ×
Získaná poděkování: 40 ×

Re: AMD news...

Příspěvekod flanker » čtv 19. čer 2008 21:58:53

Dnensi novinka se tyka prichozich uspornych 4-jader a dalsich 4-jader ve 4Q 2008.

Takze behem 4. ctvrtleti by mely na trh dorazit usporna 4-jadra s TDP 65W. Nekdo si rekne ze 65W neni nic extra, ale porad je dulezite si uvedomit dve veci:
A)Phenom je nativni 4-jadro, pomerne slozity chip (srovnatelny bude Nehalem strukturou)
B)Jedna se stale o 65nm proces

Trijadra jsou jasna, prijdou usporna, ovsem nizko taktovana X3 mezi 1.9-2.1Ghz.
Zajimavejsi jsou ovsem 4-jadra stejneho TDP:
X4 9350e 2GHz
X4 9850e 2.5Ghz
X4 9950e 2.6GHz !

Taktez se nam ukazou blize modelove neoznacene Deneby mezi 2.4-2.8GHz. Nasledne v 1Q 2009 take zajima 4-jadra Propus mezi 2.3-2.6Ghz a dalsi Deneb procesory.
Je toho tolik, že se mi to ani náhodou už nevejde do podpisu :-) [url=http://forum.cnews.cz/viewtopic.php?f=45&t=5275&start=1250]info o mně[/url]
Uživatelský avatar
flanker
AMD overclocker
 
Příspěvky: 5093
Registrován: 20. 10. 2007
Bydliště: Brno
Poděkoval: 20 ×
Získaná poděkování: 40 ×

Re: AMD news...

Příspěvekod pegzli » ned 22. čer 2008 10:44:46

Pekna praca flanker, som rad, ze si sa aj tu udomacnil, ked na konkurencne forum nechodim a mam nove info o AMD. Je pravda, ze Intel je na tom vykonom lepsie ale zas nie o vela (neratam OC, pretoze len malo ludia ho robi, okrem oblasti PC nadsencou Chcel by som konecne nejaku anketu zameriavajucu sa na OC pri procesoroch a najlepsie na nejakej stranke mimo oblasti HW, ale ktoru navstevuje velke mnozstvo citatelov, argumenty typu Intel je vyhodnejsi koli OC ma totiz uz nechytaj za srdce, pretoze som robil v PC predajni, idem zas robit v PC predajni a v mojom okoli (cca 30 ludi nema nikto OC a 20 z nich su vystudovany informatici) takze tak :)) a AMD mu celkom s novymi Phemomi konkuruje ;)
Snažím sa poradiť luďom, ktorý vedia toho menej ako Ja a rád si nechám poradiť od ludí, čo vedia toho viac ako Ja. :) Athlon 64 X2 5200+ (2.7 GHz), 4GB RAM DDR2 800 MHz, 250 GB SATA WD 8 MB cache, 80GB Hitachi 2 MB cache, 600 GB SATA WD BLACK 32 MB cache, Sapphire HD3870 512 MB DDR4, Fortron 400W, GIGABYTE GA-MA790X-DS4, LG HL-DT-ST DVD-RAM GH22NS30, Samsung SH-S230N, LCD Samsung SyncMaster 205 BW 20".
Uživatelský avatar
pegzli
Intel 8008
 
Příspěvky: 15
Registrován: 7. 6. 2008
Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: AMD news...

Příspěvekod flanker » ned 22. čer 2008 22:11:59

prvni screen CPU-Z v aktulani verzy a X4 9950

Obrázek

Obrázek

spotreba nakonec pry bude priznivejsich 125W a ne 140W!
Je toho tolik, že se mi to ani náhodou už nevejde do podpisu :-) [url=http://forum.cnews.cz/viewtopic.php?f=45&t=5275&start=1250]info o mně[/url]
Uživatelský avatar
flanker
AMD overclocker
 
Příspěvky: 5093
Registrován: 20. 10. 2007
Bydliště: Brno
Poděkoval: 20 ×
Získaná poděkování: 40 ×

Re: AMD news...

Příspěvekod Mc Baxxter » pon 23. čer 2008 1:43:13

No jako kluci ten posledni screen s tim WGA se mi vazne nezda : D AMD by si to asi za ramecek nadalo : D
Q6600@3.6Ghz | Asus P5Q-E | Asus HD5770 1GB | 8GB OCZ | WD6400AAKS | X-Fi | 7 Professional x64 | XBOX 360 |Profil
Prosím omluvte mojí gramatiku, dělám co můžu...
Uživatelský avatar
Mc Baxxter
VIA C7
 
Příspěvky: 1146
Registrován: 4. 4. 2008
Bydliště: Brandýs nad Labem
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: AMD news...

Příspěvekod pegzli » pon 23. čer 2008 14:31:32

Mc Baxxter píše:No jako kluci ten posledni screen s tim WGA se mi vazne nezda : D AMD by si to asi za ramecek nadalo : D

Myslis to "Rating: 1" ? Zrejme je to tym, ze Vista nepozna novy HW a defaultne to ohodnocuje 1 ;)
Snažím sa poradiť luďom, ktorý vedia toho menej ako Ja a rád si nechám poradiť od ludí, čo vedia toho viac ako Ja. :) Athlon 64 X2 5200+ (2.7 GHz), 4GB RAM DDR2 800 MHz, 250 GB SATA WD 8 MB cache, 80GB Hitachi 2 MB cache, 600 GB SATA WD BLACK 32 MB cache, Sapphire HD3870 512 MB DDR4, Fortron 400W, GIGABYTE GA-MA790X-DS4, LG HL-DT-ST DVD-RAM GH22NS30, Samsung SH-S230N, LCD Samsung SyncMaster 205 BW 20".
Uživatelský avatar
pegzli
Intel 8008
 
Příspěvky: 15
Registrován: 7. 6. 2008
Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: AMD news...

Příspěvekod ToMsN » pon 23. čer 2008 15:56:38

Baxtere priste se lip podivej je tam napsano UNRATED to znamená neohodnoceno.......
CPU:Intel C2D 6320,GPU:ASUS HD3850 256MB,RAM:2x1024MB RAM DDR2 A-Data
ToMsN
Motorola 68000
 
Příspěvky: 89
Registrován: 21. 1. 2008
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: AMD news...

Příspěvekod Mc Baxxter » pon 23. čer 2008 18:57:43

Ano ano vsem se hluboce omlouvam za svuj poklesly humor :oops: ...ovsem Phenomy me osobne prijdou jako spatny vtip....a nejsem Intelak, slozil sem nekolik pocitacu s X2 a ty bezej krasne. Ovsem par lidi si pralo mit to s Phenomem a to jsou to jedine problemove sestavy. Mozna sem narazil na tri vadny kusy, ale ja osobne s tim mam spatne zkusenosti....

2ToMsN: To UNRATED sem samozrejme zaznamenal...
Q6600@3.6Ghz | Asus P5Q-E | Asus HD5770 1GB | 8GB OCZ | WD6400AAKS | X-Fi | 7 Professional x64 | XBOX 360 |Profil
Prosím omluvte mojí gramatiku, dělám co můžu...
Uživatelský avatar
Mc Baxxter
VIA C7
 
Příspěvky: 1146
Registrován: 4. 4. 2008
Bydliště: Brandýs nad Labem
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: AMD news...

Příspěvekod ToMsN » pon 23. čer 2008 19:50:19

kamo pohoda,taky nejsem moc nadsenej phenomem ale porad si myslim ze pro urcitou skupinu lidí muze byt výhodnýn processorem......
CPU:Intel C2D 6320,GPU:ASUS HD3850 256MB,RAM:2x1024MB RAM DDR2 A-Data
ToMsN
Motorola 68000
 
Příspěvky: 89
Registrován: 21. 1. 2008
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: AMD news...

Příspěvekod flanker » pon 23. čer 2008 21:12:42

Ja teda muzu rict, ze Phenom trijadro supr, teploty lepsi nez X2, taktovani taky jde obstojne, jendiny problem je NB, ktery nejde u me desky menit.
Zatim jsem u majitelu X4 9750 a 9850 neslysel krivy slovo co do vykonu...Pokud ma nekdo AM2+ desku a neni levej, na 3GHz oba dva CPU dostane
Je toho tolik, že se mi to ani náhodou už nevejde do podpisu :-) [url=http://forum.cnews.cz/viewtopic.php?f=45&t=5275&start=1250]info o mně[/url]
Uživatelský avatar
flanker
AMD overclocker
 
Příspěvky: 5093
Registrován: 20. 10. 2007
Bydliště: Brno
Poděkoval: 20 ×
Získaná poděkování: 40 ×

Re: AMD news...

Příspěvekod Mc Baxxter » pon 23. čer 2008 21:38:34

No jako vsechny tyhle pozitivni slova beru, jenomze to samy ne-li lepsi ma intel, vetsinou este s nizsi spotrebou. Dle meho nazoru jsou Pehnomy pouze pro AMD Fans. Pokud si myslite ze z toho amm radost tak to vubec, velmi me mrzi ze se AMD ted v desktopove trhu s CPU moc nedari, protoze co je pro nas zakazniky nejdulezitejsi - konkurence a velky sortiment...
Q6600@3.6Ghz | Asus P5Q-E | Asus HD5770 1GB | 8GB OCZ | WD6400AAKS | X-Fi | 7 Professional x64 | XBOX 360 |Profil
Prosím omluvte mojí gramatiku, dělám co můžu...
Uživatelský avatar
Mc Baxxter
VIA C7
 
Příspěvky: 1146
Registrován: 4. 4. 2008
Bydliště: Brandýs nad Labem
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: AMD news...

Příspěvekod pegzli » úte 24. čer 2008 0:41:00

Mc Baxxter píše:.... slozil sem nekolik pocitacu s X2 a ty bezej krasne. Ovsem par lidi si pralo mit to s Phenomem a to jsou to jedine problemove sestavy. Mozna sem narazil na tri vadny kusy, ale ja osobne s tim mam spatne zkusenosti....

No problemy mozu pramenit z viacerychzdrojov:
-dosky AM2
-netreba zabudat, ze k Phenomu uz treba kvalitny zdroj
-vyrobca MB
-nove BIOSi
-atd.
Je pravda, ze Phenomy nie su ziaden zazrak, ale je to furt lepsie ako nic, bezOC sa celkom chytaju a ako som uz niekolko krat pisal, OC maju len pocitacovi nadsenci, BFU to maju na zakladnych taktoch...
Snažím sa poradiť luďom, ktorý vedia toho menej ako Ja a rád si nechám poradiť od ludí, čo vedia toho viac ako Ja. :) Athlon 64 X2 5200+ (2.7 GHz), 4GB RAM DDR2 800 MHz, 250 GB SATA WD 8 MB cache, 80GB Hitachi 2 MB cache, 600 GB SATA WD BLACK 32 MB cache, Sapphire HD3870 512 MB DDR4, Fortron 400W, GIGABYTE GA-MA790X-DS4, LG HL-DT-ST DVD-RAM GH22NS30, Samsung SH-S230N, LCD Samsung SyncMaster 205 BW 20".
Uživatelský avatar
pegzli
Intel 8008
 
Příspěvky: 15
Registrován: 7. 6. 2008
Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: AMD news...

Příspěvekod flanker » úte 24. čer 2008 17:24:49

presne tak, na zakladnicvh frekvencich se solidne chytaji a i tak do tech 3.2Ghz se drzi. Za vse mluvi treba trosku pro nekoho provokativni test MADSHRIMPS, kde Phenom jako celek zvitezil nad q9300. Opravdu jen o to, jak se test udela, z jakych benchmarku a her a jake nastaveni a sladeni komponent. Ale v praktickem pouziti vychazeji 4-jadra na zakladnich frekvencich nastejno, zvlaste 65nm Intel.
Je toho tolik, že se mi to ani náhodou už nevejde do podpisu :-) [url=http://forum.cnews.cz/viewtopic.php?f=45&t=5275&start=1250]info o mně[/url]
Uživatelský avatar
flanker
AMD overclocker
 
Příspěvky: 5093
Registrován: 20. 10. 2007
Bydliště: Brno
Poděkoval: 20 ×
Získaná poděkování: 40 ×

Re: AMD news...

Příspěvekod peteb » úte 24. čer 2008 18:37:28

Dotaz k informovanym. Je realne ocekavat vyuziti Phenomu 4x (45nm) v MB s chipsetem 780g? Samozrejme modelu s rozumnym TDP (s ohledem na pozadavky napajeni)? Vyrobce me desky microATX Gigabyte sice v supported CPU uvadi i dnesni 125W modely, ale s temi bych byl opatrny.

Pozn. Pocitac je primarne urcen jako Linux based testovaci server X2 4850e + 3x SCSI 10000/min (nyni s idle spotrebou cca 80W).
peteb
 

Re: AMD news...

Příspěvekod flanker » stř 25. čer 2008 21:05:13

peteb píše:Dotaz k informovanym. Je realne ocekavat vyuziti Phenomu 4x (45nm) v MB s chipsetem 780g? Samozrejme modelu s rozumnym TDP (s ohledem na pozadavky napajeni)? Vyrobce me desky microATX Gigabyte sice v supported CPU uvadi i dnesni 125W modely, ale s temi bych byl opatrny.

Pozn. Pocitac je primarne urcen jako Linux based testovaci server X2 4850e + 3x SCSI 10000/min (nyni s idle spotrebou cca 80W).


Urcite, bude s ejednat hlavne o podporu BIOSU, ovsem v ramci Gigabyte bych se neobaval...Pokud mas jeste cca pres pulroku cas, pockej si na 4-jadro "Propus", ktere bude mit frekvence 2-2.7GHz a spotrebu od 45W (zprvu budou ovsem procaky 2.1-2.5Ghz)!!!
Je toho tolik, že se mi to ani náhodou už nevejde do podpisu :-) [url=http://forum.cnews.cz/viewtopic.php?f=45&t=5275&start=1250]info o mně[/url]
Uživatelský avatar
flanker
AMD overclocker
 
Příspěvky: 5093
Registrován: 20. 10. 2007
Bydliště: Brno
Poděkoval: 20 ×
Získaná poděkování: 40 ×

Re: AMD news...

Příspěvekod flanker » pon 30. čer 2008 21:07:20

AMD X4 9950 se blizi...Spekuluje se, ze se bude jednat o verzy jak klasickou, tak ve forme BE, ktera je fanousky pomerne oblibena. A jak si tento procesor vede? Web TG daily vidi smer vyvoje AMD pozitivne a tento CPU dosahl v testu 3Dmark vantage CPU score velmi peknych 12 321 bodu. Pro srovnani uvadeji, ze X4 9850 dosahl pouze kolem 10 000 bodu.

Obrázek
PS: je zajimave, ze s procesory Deneb je ticho po pesine, stejnak jako tomu bylo s radeony rady HD48xx (ze by melo byt opravdu konecne i v CPU AMD zlepseni? Verim ze ano, Deneb by mohl byt schopny procesor)
Je toho tolik, že se mi to ani náhodou už nevejde do podpisu :-) [url=http://forum.cnews.cz/viewtopic.php?f=45&t=5275&start=1250]info o mně[/url]
Uživatelský avatar
flanker
AMD overclocker
 
Příspěvky: 5093
Registrován: 20. 10. 2007
Bydliště: Brno
Poděkoval: 20 ×
Získaná poděkování: 40 ×

Re: AMD news...

Příspěvekod Onecar » pon 30. čer 2008 21:11:36

AMD se HD4000 series doopravdy povedlo, snad by to konečně mohlo vyjít i na poli CPU :-).
„Pokud je ateismus náboženství, je poté zdraví forma nemoci a pleš barva vlasů.“
Uživatelský avatar
Onecar
VIP
 
Příspěvky: 2674
Registrován: 1. 1. 2008
Bydliště: Ostrava
Poděkoval: 0 ×
Získaná poděkování: 1 ×

Re: AMD news...

Příspěvekod Swamp » pon 30. čer 2008 21:18:29

Pokud je u AMD ticho po pěšině, je to dobré znamení. Řekl bych, že po dvou-třech letech phenomenálního plácání se by mohli vydat něco pořádného a Deneb vypadá docela slušně. Ještě víc se těším na verzi bez L3 - tj. Propus?
C2Q @ 3,14 GHz, 4 GB DDR2, Radeon HD 7950 @ 1,2 GHz, 240GB SSD
Uživatelský avatar
Swamp
Redaktor
 
Příspěvky: 3466
Registrován: 24. 2. 2008
Bydliště: Hradec Králové
Poděkoval: 1 ×
Získaná poděkování: 0 ×

Re: AMD news...

Příspěvekod flanker » pon 30. čer 2008 21:23:34

Swamp píše:Pokud je u AMD ticho po pěšině, je to dobré znamení. Řekl bych, že po dvou-třech letech phenomenálního plácání se by mohli vydat něco pořádného a Deneb vypadá docela slušně. Ještě víc se těším na verzi bez L3 - tj. Propus?


alew fakt to tak je :D, kdyz jedna firma krici, tak nakonec ten vysledek n eni az tak presvedcivy...Vzpomenme na Pentia, a z posledni doby prvni Phenomy B2, ci gf kartu GTX od Nvidie (z vykonu teto karty se vsichni posadite na zadek...nejvetsi revoluce ve vykonu gf karet apod)
Je toho tolik, že se mi to ani náhodou už nevejde do podpisu :-) [url=http://forum.cnews.cz/viewtopic.php?f=45&t=5275&start=1250]info o mně[/url]
Uživatelský avatar
flanker
AMD overclocker
 
Příspěvky: 5093
Registrován: 20. 10. 2007
Bydliště: Brno
Poděkoval: 20 ×
Získaná poděkování: 40 ×

Další

Zpět na Procesory

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron